Izposojanje avdio knjig prek mobilne aplikacije Audibook

Članom Knjižnice Kočevje nudimo izposojo avdio knjig v slovenskem jeziku z uporabo pametnih telefonov. Izposoja avdio knjig se izvaja v mobilni aplikaciji Audibook, aplikacija je dostopna v trgovini Play (za vse Android telefone) ali v aplikaciji App Store (za Apple telefone).

Spremljajte obvestila o trenutni ponudbi avdio knjig naše knjižnice, ki jo bomo ves čas dopolnevali. Avdio knjige, ki jih ponujamo za izposojo, so namenjene vsem starostnim skupinam.

Postopek izposoje avdio knjig je povsem enostaven, pogoj za izposojo pa je le urejeno članstvo v naši knjižnici, ter naložena aplikacija Audibook na vašem mobilnem telefonu. Naenkrat imate lahko izposojeni do 5 knjig, trajanje posamezne izposoje pa je 14 dni.

Navodila za knjižnično izposojo avdio knjig:

Več informacij o avdio knjigah in ponudbo knjig si lahko ogledate na povezavi audibook.app !


V kolikor bi si želeli avdio knjige poslušati v tujem jeziku, vam predlagamo spletno stran Loyal Books, ki ponuja preko 7.000 naslovov knjig za otroke in odrasle v različnih jezikih. V mobilni trgovini Google Play ali Apple Store pa prav tako najdete aplikacije, ki ponujajo brezplačno poslušanje zvočnih knjig v angleščini in drugih jezikih.