Medvedek Beri tudi otožno jesensko vreme spremeni v pravo pravcato igro! Tako je odpadlo jesensko listje izkoristil za igralnico na prostem in šele kruljenje v praznem želodčku je prekinilo veselo igro razigranega medvedka. Naš dobro poznani sladkosned je energijo poiskal, kje drugje kot v medu! Ko je že dodobra izpraznil kozarec pa se je začel spraševati, kako sploh nastane med? Odgovor je poiskal v naši knjižnici. Izvedel je veliko zanimivih informacij, a ko je prebral, da ga imajo čebelice za sovražnika, se je Berijeva dogodivščina šele dobro začela!

Ali mu je uspelo prepričati čebelice o svoji vdanosti in prijateljstvu, boste izvedeli v novem videu Berijeva dogodivščina med čebelicami na našem YouTube kanalu.

Več informacij o projektu Dogodivščina medvedka Berija, navodila, Berijevo zgodbo in aktualni letak najdete tukaj. Ne pozabite, da Berijevi dogodivščini lahko od začetka sledite kadarkoli, naše knjižničarke pa vam bodo pripravile knjigice za vse dogodivščine, ki ste jih morda zamudili.

Veselimo se vašega obiska in sodelovanja v projektu!